Πιθάρι, Αγρίνιο: Catering, Γάμοι, Βαπτίσεις, Εκδηλώσεις, Δεξιώσεις.

Κτήμα Πιθάρι

Το Κτήμα Πιθάρι δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2008 και βρίσκεται στη Δογρή Παραβόλας, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα μέσα σε ένα καταπράσινο χώρο 37 στρεμμάτων, κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια.

Το κτήμα Πιθάρι προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καθώς διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, άριστη εξυπηρέτηση και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Στο Κτήμα Πιθάρι μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας σε έναν μοναδικό χώρο, με φινέτσα και γούστο. Ο χώρος προσφέρεται ακόμη και για εκδηλώσεις, φιλοξενώντας εώς και 550 άτομα  στο hall 2. (Δείτε αναλυτικά για τον κάθε χώρο στις υποκατηγορίες)

Αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε τις εκδηλώσεις σας, όπως ακριβώς τις έχετε ονειρευτεί, προσεγμένες μέχρι και την τελευταία τους λεπτομέρεια.

Υψηλή αισθητική, φίνες γεύσεις, αξεπέραστος επαγγελματισμός και τεράστια εμπειρία αναδεικνύουν το κτήμα Πιθάρι σε ιδανική επιλογή για τα πιο απαιτητικά events.

Με την βοήθεια μας, η εκδήλωσή σας θα μείνει αξέχαστη και μοναδική!!!

Τέλος, το Κτήμα Πιθάρι αναλαμβάνει τη διοργάνωση ενός μεγάλου event, το «Lake Party«. Αναλαμβάνει το στήσιμο των μπαρ και τη προμήθεια τους αλλά και κάθε άλλη λεπτομέρεια που απαιτεί ένα Μουσικό Φεστιβάλ.