Πιθάρι, Αγρίνιο: Catering, Γάμοι, Βαπτίσεις, Εκδηλώσεις, Δεξιώσεις.

Catering

Ο καθένας μας ονειρεύεται την δική του προσωπική στιγμή. Έχοντας πλέον την εμπειρία και τη γνώση, θα φροντίσουμε να σας καταπλήξουμε κάνοντάς τη πραγματικότητα.

Αναλαμβάνουμε το catering στο χώρο που οι ίδιοι μας υποδείξετε. Πραγματοποιούμε την οργάνωση και την τροφοδοσία εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων. Κάθε μορφή κλασικής εταιρικής εκδήλωσης (παρουσίαση, συνάντηση, σεμινάριο συνέδριο και άλλα) συνοδεύεται  με ένα καλό έδεσμα και ένα καλό κρασί ή κάποιο άλλο είδος αναψυκτικού.

Με πλούσιο εξοπλισμό, ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, άριστη ποιότητα υλικών, άμεση εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα, το «Studio Πιθάρι» σας προσφέρει μια ξεχωριστή διάσταση στην εικόνα της δικής σας εκδήλωσης. Μπορούμε να φέρουμε στον χώρο σας τραπέζια (ροτόντες, ή τετράγωνα) με λευκά τραπεζομάντηλα, καρέκλες με ή χωρίς κάλυμμα, σερβίτσια, πετσέτες, ψυγεία, κουζίνες υγραερίου, μηχανή για παγωτό και να σας καλύψουμε με γεύματα που θα ικανοποιήσουν τόσο τις γευστικές σας απαιτήσεις όσο και τις οικονομικές σας.

Η ποιότητα των εδεσμάτων, η γευστικότητα των γλυκών και το εξαιρετικό service θα σας κάνει αξέχαστη εκείνη την ημέρα.

Σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου, μπορούμε να φροντίσουμε και για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, τον φωτισμό, την θέρμανση, ακόμη και την κατασκευή πίστας χορού.

Υποσχόμαστε άψογη εξυπηρέτηση, στοχεύοντας στην άριστη ικανοποίηση των πελατών μας πάντα με τη γνωστή ποιότητα Πιθάρι