Πιθάρι, Αγρίνιο: Catering, Γάμοι, Βαπτίσεις, Εκδηλώσεις, Δεξιώσεις.

Εστιατόριο Πιθάρι

Ταξιδεύοντας τον ουρανίσκο μας πάνω από 20 χρόνια φέραμε εικόνες και γεύσεις να τις ζήσουμε μαζί σας… Έχουμε την γνώση την όρεξη και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και αξίζει να το μοιραστούμε!

Ένας χώρος που ο μόνος του επικριτής θα ήταν ο Διογένης κι’ αυτό γιατί το Πιθάρι έχει να προσφέρει τα πάντα.

Το εστιατόριο Πιθάρι είναι ένας ξεχωριστός χώρος, ιδιαίτερα προσεγμένος και φιλόξενος, έτσι ώστε η έξοδός σας ή η εκδλήλωσή σας να σας μείνει αξέχαστη.

Ο ζεστός χώρος μέσα και έξω αλλά και η διακόσμηση με άποψη και γούστο σε μεταφέρουν σ’ ένα όμορφο και καλαίσθητο περιβάλλον. Ο κάθε χώρος διαφέρει καθώς ο εσωτερικός χώρος είναι σε κλασσική γραμμή, ενώ ο εξωτερικός χώρος είναι πιο μοντέρνος. Επίσης, ο εσωτερικός χώρος κρίνεται για μη καπνίζοντες, ενώ εξωτερικός για καπνίζοντες και λειτουργεί όλο το χρόνο.

Το πλούσιο μενού σε παρασέρνει απευθείας στην κουζίνα θέλοντας να τα δοκιμάσεις όλα! Οι δημιουργίες του Σεφ, η ποιότητα και τα πάντα φρέσκα υλικά, το άριστο σέρβις αλλά και η ποικιλία των γεύσεων και της κάβας μας, έχουν καταφέρει να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών. Το προσωπικό, που το περιβάλλει, διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να κάνουν τις ιδιαίτερες επαγγελματικές και προσωπικές στιγμές σας αξέχαστες.

Ένα πιρούνι, ένα μαχαίρι, ένα καλό κρασί και καλή διάθεση είναι αρκετά για να ταξιδέψουμε μαζί στον χάρτη των γεύσεων…

Θα μας βρείτε στην οδό Ηρακλείτου, στο Γιαννούζι Αγρινίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την φόρμα κράτησης τραπεζιού για να απολαύσετε το καλύτερο φαγητό της πόλης.

Ανοιχτά κάθε ημέρα, από τις 12:00 το μεσημέρι έως στις 12:00 το βράδυ.

Για καθημερινή ενημέρωση ακολουθείστε στο :
Facebook : https://www.facebook.com/pitharistudio?ref=hl
Instagram : https://instagram.com/pithari_agrinio/