Πιθάρι, Αγρίνιο: Catering, Γάμοι, Βαπτίσεις, Εκδηλώσεις, Δεξιώσεις.

Pithari

Η πορεία μας

Κτήμα Πιθάρι

Το Κτήμα Πιθάρι δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2008, στη Δογρή Παραβόλας, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, σε ένα καταπράσινο χώρο.
Περισσότερα

Studio Πιθάρι

Το Studio Πιθάρι  είναι ένας χώρος που μπορεί να ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες, κομψός και άνετος εσωτερικά και εξωτερικά.

Περισσότερα

Εστιατόριο Πιθάρι

Ένας χώρος που ο μόνος του επικριτής θα ήταν ο Διογένης κι’ αυτό γιατί το Πιθάρι έχει να προσφέρει τα πάντα.

Περισσότερα

Η ιστορία μας

Το Πιθάρι Restaurant δημιουργήθηκε το 1993 από τον Λάμπρη Δημήτριο.

Το Πιθάρι Restaurant βρίσκεται Ηρακλείτου Γιαννούζι, στο Αγρίνιο.  Κομψότητα, αυθεντικότητα, υψηλή αισθητική  είναι τρεις λέξεις που συνοψίζουν την ατμόσφαιρα και τη φιλοσοφία του. Η διακόσμηση και ο κήπος του είναι από μόνα τους έργα τέχνης. Με πρωταγωνιστές τη ποιότητα και τη γέυση στα πιάτα αλλά και τη δυνατή κάβα, το Πιθάρι ήταν και εξακολουθεί να είναι στη κορυφή των προτιμήσεων πολλών για την έξοδό τους .

Το 2003 επεκτάθηκε σε έναν νέο χώρο αναλαμβάνοντας πλέον και πολυπληθείς εκδηλώσεις. Ο νέος αυτός χώρος ονομάστηκε Studio Pithari και βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το Πιθάρι Restaurant. Μια πισίνα, ένας απέραντος καταπράσινος κήπος αλλά και ο αμφιθεατρικός εσωτερικός χώρος είναι κάποια από τα στοιχεία που απαρτίζουν το Studio Pithari.

Το ιστορικό όμως, δε σταματά εκεί. Το 2008 δυο νέοι χώροι προστέθηκαν στη λίστα.Το “Κτήμα Πιθάρι “ που χωρίζεται σε δύο χώρους βρίσκεται στη λίμνη Τριχωνίδα, στη Δογρή Παραβόλας. Ο ένας χώρος προσφέρεται για καφέ και φαγητό αλλά και για εκδηλώσεις έχοντας μια πιο μικρή αίθουσα (hall 1). Ο δεύτερος χώρος (hall 2) προσφέρεται για να φιλοξενήσει πολυπληθείς εκδηλώσεις χαρίζοντάς σου, μια ακόμη πιο μαγική εικόνα της λίμνης μέσα από αιωνόβια δέντρα. Μια εικόνα που σου κόβει την ανάσα!

Έχοντας πλέον την εμπειρία και τη γνώση, θα φροντίσουμε να σας καταπλήξουμε κάνοντάς τη κάθε σας προσωπική στιγμή πραγματικότητα πάντα με τη γνωστή ποιότητα Πιθάρι.

zilik (Agrinio)

Εστιατόριο που ξέρεις ότι πάντα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε οποιαδήποτε εκδήλωση. Ευγένεια, καλό φαγητό. το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Emi V (Patra)

Καταπληκτικό φαγητό καθώς και σέρβις! Πολύ ωραιος χώρος 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης! Ιδανικό για βαφτίσεις και γάμους!!

Bill1989189400 (Athens)

Η πολύ νόστιμη κουζίνα, σε συνδυασμό με το πολύ ωραίο σέρβις και την πανέμορφη τοποθεσία (λίμνη Τριχωνίδα) μας προκαλούν να κάνουμε μία εξόρμηση λίγο έξω από την πόλη και να πάμε σε αυτό το πολύ ωραίο μέρος για φαγητό ή και για καφέ και να απολαύσουμε κάποιες ώρες χαλάρωσης.Μπράβο στα παιδιά.Πολύ ωραίος χώρος και πολύ καλό προσωπικό!!!!!

Iro L (Athens)

Αναμφίβολα είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Αγρινίου.Τόσο οι νοστιμιές όσο και το περιβάλλον σε προσελκύουν να το επισκεφτείς πάρα πολλές φορές!!!Τα φαγητά ειναι υπέροχα με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πιο να πρωτοδοκιμάσεις.Όμως το πιο σημαντικό ειναι ότι διαθέτει πολύ ευγενικούς σερβιτόρους που είναι πάντα στην διάθεση του πελάτη,έτοιμοι να εξυπηρετήσουν με χαρά τον καθένα ξεχωριστά.Όσοι έρχονται στο Αγρίνιο είναι ευκαιρία να το επισκεφτούν και σίγουρα θα μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι!!!!

Κάντε την κράτηση σας

Κλείστε κράτηση μαζί μας για την ξεχωριστή σας ημέρα / εκδήλωση / δεξίωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και ελεύθερες ημερομηνίες. Αν πάλι δεν μας γνωρίζετε, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε σε κάποιο από τα καταστήματά μας.