Πιθάρι, Αγρίνιο: Catering, Γάμοι, Βαπτίσεις, Εκδηλώσεις, Δεξιώσεις.

Studio Πιθάρι

Το Studio Πιθάρι είναι ένας χώρος κομψός και άνετος εσωτερικά και εξωτερικά, που μπορεί να ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες.

Ο πανέμορφος καταπράσινος κήπος με την πισίνα αλλά και ο ιδιαίτερα φροντισμένος φωτισμός του χώρου δημιουργούν μια φιλόξενη και ρομαντική ατμόσφαιρα, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό για αξέχαστες κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις όλο τον χρόνο. Ο  εσωτερικός χώρος είναι αμφιθεατρικός και βρίσκεται  λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, δίπλα στο Πιθάρι Restaurant.

Το Studio Πιθάρι μπορεί να φιλοξενήσει πολυπληθείς εκδηλώσεις με μια πλήρως ολοκληρωμένη μορφή οργάνωσης (παρασκευή φαγητού και παροχή κάθε υπηρεσίας σχετικής με την εκδήλωση στις ίδιες εγκαταστάσεις).  Προσφέρεται για κάθε είδους εκδηλώσεις, γάμους, βαπτίσεις, επαγγελματικά συνέδρια, πολιτικές εκδηλώσεις κ.α.

Επίσης, αναλαμβάνουμε το catering στο χώρο που οι ίδιοι μας υποδείξετε. Με πλούσιο εξοπλισμό, ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, άριστη ποιότητα υλικών, άμεση εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα, το «Studio Πιθάρι» σας προσφέρει μια ξεχωριστή διάσταση στην εικόνα της δικής σας εκδήλωσης.

Είμαστε στην θέση να αναλάβουμε γάμους, βαπτίσεις, συνέδρια, συγκεντρώσεις  και στον δεύτερο χώρο μας στο Κτήμα Πιθάρι στην Δογρή, στην Τριχωνίδα.

Η πρόσβαση στο χώρο είναι εύκολη, υπάρχει άνετο πάρκινγκ καθώς και γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Θα μας βρείτε στην οδό Ηρακλείτου Γιαννούζι στο Αγρίνιο.

Mε γνώση, εμπειρία και αγάπη για την τέχνη της οργάνωσης και της περιποίησης, σας προσκαλούμε στο Studio Πιθάρι. Από κοντά θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την οργάνωση της δική σας δεξίωσης. Εποικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

 

Χαρακτηριστικά:


550 άτομα για καθιστή δεξίωση – 1200 για μπουφέ
Καταπράσινο εξωτερικό περιβάλλον με φυτά και πισίνα
Όλο το χρόνο

Διοργάνωση της εκδήλωσης σας, μουσική κάλυψη, φωτισμός πίστας, διακόσμηση, χώρος στάθμευσης, γεννήτρια.